Kategorie

 

 

salátekfinger food

Jde o malá sousta, kde se v mini porcích snoubí chutě a poskytují ochutnání více druhů jídel zároveň. Připravují se ke komzumaci jak teplé, tak studené. Mezi finger food patří například terinky, plněné raviolky, kanapky, řezy z rolád, paštiky a závitky z nejrůznějších surovin. Do této skupiny patří i sladké brownies, pěny z belgické čokolády, tiramisu a další variace mini dezertů. Finger foody servírujeme na specialních lžičkách, skleněných mini talířcích nebo přírodních materiálech.



 

sousvidesous vide

Základem techniky sous vide je připrava pokrmů ve vakuovém sáčku a vodní lázni při nízké teplotě.  Takto upravovat lze masa, ryby, zelenina, ovoce, ale je možné připravovat i dezerty apod. Každá surovina vyžaduje jinou teplotu, např. u masa a ryb nastavujeme teplotu nižší, u zeleniny a ovoce naopak vyšší. Teplota musí být po dobu přípravy konstantní. Klíčovou zásadou při této metodě úpravy je čerstvost a kvalita surovin, zvlášť při používaní hranice nízkých teplot. Výhodou sous vide je maximální zachování živin, proteinů, minerálů, aminokyselin a nesrážení bílkovin, uvolnění kolagenů, neměnnost struktury masa a vhodnost u dietních pokrmů. 


antigrillanti grill

Naší specialitou je příprava dezertů před hosty, což nám skvěle umožňuje právě tato mrazící deska - Anti grill. Při tomto live show můžete být svědky dokončení třeba mousse z bílé belgické čokolády nebo různých ovocných dezertů.



 

 

 

 

surovinysousvide

Využíváme zásadně kvalitní suroviny z ověřených zdrojů. Pokrmy připravujeme pouze z čerstvých surovin a bylinek, bez dochucovadel a lacinějších alternativ. Po dohodě nabízíme možnost využití odborných technologických postupů, které jsou nutné například při různých dietách. Máme bohaté zkušenosti s přípravou bezlepkových pokrmů a jsme připraveni Vám i tyto nabídnout.


 


Napište nám

Our hotline is available 24/7